BRENA joj se POBRINULA ZA STAJLING?!! Prijovićka se prvi put NAKON porođaja pojavila u emisiji uživo i šokirala stajlingom (FOTO)

 

Aleksandra Prijović prvi put nakon porođaja otkrila kako se osjećala prvih dana trudnoće, ali kome je prvo javila kada se porodila. Ona se u emisiji uživo pojavila u potpuno novom imiždu. Obukla je bijelu košulju na tufnice, crne pantalone, a na glavi je stavila mali šešir. Sve vrijeme je nosila naočare, a osmjeh sa lica nije skidala.

“Nisam htela da radim tokom trudnoće i odlučila sam da ne rizikujem. Bilo mi je loše tokom nastupa, mučnine pa sam odlučila da taj period i period poslije porođaja bude samo za nas”, otkrila je Aleksandra i dodala je da su svi bili presrečni jer je odlučila da ne nastupa.

 

 

Kada sam saznala za trudnoću, uopšte nisam razmišljala o karijeri. To je najlepši osećaj koji ne može niko da opiše. Posle anestezije, moram da priznam, ne znam koga sam sve zvala. Kad sam se probudila, posle anestezije pola dana se ne sećam. Pozvala sam Filipa, zvala sam ih na kameru da im pokažem bebu”, otkrila je Aleksandra.

“Filip je dao taj predlog za ime jer je uvijek hteo da ima sina koji se zove Aleksandar. Kada mi je to rekao, ja sam se oduševila”, otkrila je pevačica.

“Ovo je najlepši moj praznik, i poseban za nas jer je ovo prvi njegov veliki praznik”, rekla je Prijovićka u Vikend premijeri, kojoj je sada život potpuno drugačiji.

“Ranije smo svi išli kod mojih ili kod Filipovih, a sada ćemo prvi put zajedno provesti kao porodica kod kuće”, pevačica nije mogla da sakrije svoju sreću.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*